Woning

De woning staat in het dorpje Camacha. Deze bestaat uit een ruime woonkamer, twee 2-persoons slaapkamers, badkamer, keuken, bijkeuken en garage. Het huis is omringd door een subtropische tuin. Het object is vrijstaand en het heeft een hoge mate van privacy.

Woonkamer

Ruime woonkamer met 2- en 3-zits bank, bijzettafeltjes, televisie (alle Nederlandse zenders + radio).Vrij uitzicht. Vanuit de woonkamer komt u uit op de ruime terrassen.

Slaapkamers

De slaapkamers zijn beide ingericht met een 2-persoonsbed. Ze zijn modern maar vooral praktisch ingericht. Er zijn 2 “dress-boys” per kamer aanwezig en er is ruim voldoende opbergruimte. Beddengoed is inbegrepen.

Badkamer

De badkamer is ruim en voorzien van douchecabine, wastafel, föhn, toilet en bidet.

De (woon)keuken

De keuken is voorzien van kooktoestel met bakoven, koelkast, vrieskast, magnetron en koffiezetapparaat. Alle overige benodigdheden zijn aanwezig zoals pannen, bestek, glaswerk, elektrische barbecue, enz… Hier kan ook prima getafeld worden. Genieten van lekkere hapjes en goede wijnen terwijl de maaltijden worden bereid. Een mooie en gezellige keuken.

Bijkeuken

In de bijkeuken staat de wasmachine, de warmwatervoorzieningen en de stofzuiger. Deze ruimte wordt gebruikt voor opslag. Ruimte genoeg voor al je boodschappen.

Tuin

Er is zeer bewust gekozen om een zo groot mogelijk tuin bij het huis aan te leggen. Het regent erg weinig en de plantenkeuze heeft te maken met het klimaat van Porto Santo. De palmbomen spelen er een prominente rol. Verder treffen we er o.a. Drakbloedbomen (Dragoeiro), er is een dorp dat naar deze plant is genoemd, Dragoal, Oleanders, vele soorten Agaves, (de Agave Attenuata is prachtig), Echium Webbii, Bouganvillea’s, Paradijsvogelbloem (Strellitia), Laurier (Laurus Nobilis), Vijgenboom, cactusvijgen, Aloë Veras, Kardoen...